Ett transportföretag
att lita på

Som ett transportföretag utformar vi den mest optimala och effektiva transportlösningen baserat på dina behov.

Trygga lösningar för transport och logistik

Vi hanterar alla typer av gods med lösningar för stora som små transporter för olika industrier. Kontakta oss redan idag för att hitta den perfekta lösningen för transport och logistik.

Vill du ha hjälp med din transport?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

  • 1

  • 2

  1/2

  Vårt team finns här för dina logistikbehov

  Vi är en partner som fokuserar på dig som kund och dina behov, och våra kompetenta medarbetares engagemang gör det möjligt för oss att erbjuda proaktiv, personlig och dedikerad service.

  Johan Eriksson

  Försäljningsansvarig

  Eva Mattsson

  Avdelningsansvarig Liner Agency

  Mikael Nilsson

  Affärsutvecklare – Bil

  Frågor och svar

  Här hittar du svar på vanliga frågor om vägtransport. Om du inte hittar det du söker är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för ytterligare hjälp.

  Vi är ett transportföretag vars huvudsakliga uppgift är att säkerställa effektiv och pålitlig leverans av produkter till önskade destinationer. Vi ansvarar för att organisera och samordna olika transportsätt, inklusive sjöfart, flygfrakt och vägtransport, beroende på kundens behov och krav.

  Ett transportföretags huvudsakliga uppgift är att samordna och genomföra:

  • sjöfrakt
  • flygfrakt
  • vägtransport
  • tullhantering
  • intermodala transporter

  Att använda ett transportföretag erbjuder flera fördelar med allt från bred erfarenhet och expertis, kostnadseffektivitet, flexibilitet samt spårbarhet och säkerhet. Man sparar också väldigt mycket tid genom att låta experter samordna leveranser och se till så de tar sig från plats A till plats B utan komplikationer.

  Testa våra logistiklösningar idag