SSL Freight Forwarding

SSL Freight Forwarding erbjuder skräddarsydda transportlösningar via flyg-, sjö- och lastbilstransport för dina tidskänsliga sändningar.

En pålitlig lösning för sjö- och flygtransport

Vi vet att tidsaspekten är otroligt viktig för dig när du väljer att transportera gods med flyg. Därför strävar vi alltid efter att snabbt återkoppla med bästa lösning, samt pris. Detta gör vi oavsett om det är ett litet paket eller en större sändning. 

Genom att kombinera vår expertis inom båda transportområdena kan vi skapa skräddarsydda och effektiva lösningar för våra kunder oavsett storleken på lasten, transportmedel eller brådskande behov. Vårt mål är att optimera transportprocessen och möta de växande kraven på marknaden.

Vårt team finns här för dina logistikbehov

Vi är en partner som fokuserar på dig som kund och dina behov, och våra kompetenta medarbetares engagemang gör det möjligt för oss att erbjuda proaktiv, personlig och dedikerad service.

Henrik Engdahl

Freight Services

Mikael Nilsson

Affärsutvecklare bil

Jesper Nilsson

Freight Services

Vill du ha hjälp med din transport?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

  • 1

  • 2

  1/2

  Frågor och svar

  Här hittar du svar på vanliga frågor om sjö- och flygtransport. Om du inte hittar det du söker är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för ytterligare hjälp.

  Sjöfrakt är ett lämpligt val för större gods eftersom flera containrar kan transporteras och levereras samtidigt. Däremot är sjöfrakt ett långsammare leveranssätt jämfört med flyg- och vägtransporter.

  Vi arbetar främst med sjö och flygtransport till och från Asien, men tveka inte på att kontakta oss för en skräddarsydd lösning.

  Vi erbjuder vägtransport till Storbritannien, Portugal, Spanien och Italien. Inom vårt andra affärsområde, SSL Overland, erbjuder vi vägtransport till resterande länder i Europa samt Kazakstan.

  Vi erbjuder sjöfrakt i alla former oavsett om du behöver LCL, FCL, RoRo, breakbulk eller till och med charterfartyg för projektlast.

  Testa våra logistiklösningar idag