Sjö- &
flygtransport

Vi erbjuder skräddarsydda transportlösningar via flygfrakt för dina tidskänsliga sändningar.

En pålitlig lösning för sjö- och flygtransport

Vi erbjuder sjö- och flyglösningar på den globala marknaden med fokus på Asien och Indiska subkontinenten. Genom att kombinera vår expertis inom båda transportområdena kan vi skapa skräddarsydda och effektiva lösningar för våra kunder oavsett storleken på lasten, transportmedel eller brådskande behov. Vårt mål är att optimera transportprocessen och möta de växande kraven på marknaden.

Flygfrakt flygplan i luften | Scandinavian Shipping & Logistics

Vill du ha hjälp med din transport?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

  • 1

  • 2

  1/2

  Vårt team finns här för dina logistikbehov

  Vi är en partner som fokuserar på dig som kund och dina behov, och våra kompetenta medarbetares engagemang gör det möjligt för oss att erbjuda proaktiv, personlig och dedikerad service.

  Henrik Engdahl

  Freight Services

  Johan Ignell

  Managing Director

  Jesper Nilsson

  Freight Services

  Frågor och svar

  Här hittar du svar på vanliga frågor om sjö- och flygtransport. Om du inte hittar det du söker är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för ytterligare hjälp.

  Sjöfrakt är ett lämpligt val för större gods eftersom flera containrar kan transporteras och levereras samtidigt. Däremot är sjöfrakt ett långsammare leveranssätt jämfört med flyg- och vägtransporter.

  Vi arbetar främst med sjö och flygtransport till och från Asien, men tveka inte på att kontakta oss för en skräddarsydd lösning.

  Vi erbjuder sjöfrakt i alla former oavsett om du behöver LCL, FCL, RoRo, breakbulk eller till och med charterfartyg för projektlast.

  Testa våra logistiklösningar idag