Sjöfrakt

Scandinavian Shipping & Logistics erbjuder sjöfrakt med ett flertal lösningar. Vi hjälper dig med FCL, LCL, RoRo, breakbulk eller att chartra ett fartyg för din projektlast.

Att frakta med fartyg – en flexibel transportlösning

Att frakta med fartyg är en viktig metod för att transportera stora mängder gods över havet. Transportmetoden erbjuder hög lastkapacitet, är miljövänligt och flexibelt med ett omfattande nätverk av hamnar. Trots utmaningar som längre transporttider och väderförhållanden fortsätter frakt med fartyg vara avgörande för global handel. Med vårt stora nätverk av rederier runt om i hela världen kan vi hitta en lösning för ditt gods oavsett storlek och mängd.

Trygga lösningar för frakt med båt

Vi hanterar alla typer av gods med lösningar för stora som små transporter för olika industrier. Vi erbjuder även tullservice för ditt gods. Kontakta oss redan idag för att hitta den perfekta lösningen för dig.

Vill du ha hjälp med din transport?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

  • 1

  • 2

  1/2

  Vårt team finns här för dina logistiksbehov

  Vi är en partner som fokuserar på dig som kund och dina behov, och våra kompetenta medarbetares engagemang gör det möjligt för oss att erbjuda proaktiv, personlig och dedikerad service.

  Henrik Engdahl

  Freight Services

  Sofia Thodal Enström

  Manager SSL Freight Forwarding

  Jesper Nilsson

  Freight Services

  Frågor och svar

  Här hittar du svar på vanliga frågor om vägtransport. Om du inte hittar det du söker är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för ytterligare hjälp.

  Sjöfrakt är en transportmetod som innebär att gods och last transporteras över havet. Det kan vara både internationell och nationell transport och omfattar förflyttning av olika typer av varor, inklusive bulkvaror, fordon och sjöfrakt med container.

  Priset för frakt med båt varierar beroende på flera faktorer. Det inkluderar bland annat avståndet som måste täckas, typen av gods som ska transporteras, storleken på lasten, rutten, eventuella tilläggstjänster som krävs (till exempel lastning och lossning) och den aktuella marknadsprissättningen. Kontakta oss redan idag för att få en prisuppskattning för sjöfrakt.

  Priset för sjöfrakt med container beror på flera faktorer, inklusive rutten, containerstorleken, typen av gods, avståndet som måste täckas och den rådande marknadsprissättningen. Andra faktorer som kan påverka priset för frakt med båt inkluderar eventuella tilläggstjänster som krävs, såsom försäkring, tullhantering eller specialhantering av farligt gods. Kontakta oss för att få en offert för transporten av ditt gods.

  Testa våra logistiklösningar idag