SSL Overland Vägtransport

På Scandinavian Shipping & Logistics har vi mångårig erfarenhet av att utforma effektiva vägtransporter till och från de marknader vi trafikerar.

En pålitlig partner för internationella vägtransporter

Vägtransport är ett av de mest kostnadseffektiva lösningarna för att frakta pallar, styckegods, partier och hel last. En stor fördel med våra internationella vägtransporter är flexibiliteten som gör det möjligt för oss att anpassa lösningar efter dina behov, oavsett om du skickar ett paket eller en hel trailer.

Trygga lösningar för ditt gods

För vägtransport finns flera lösningar som skräddarsys efter ditt gods och dina behov. Kontakta oss redan idag så hittar vi den bästa lösningen av lastbilstransport för dig och ditt gods.

Vill du ha hjälp med din transport?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

  • 1

  • 2

  1/2

  Vårt team finns här för dina logistikbehov

  Vi är en partner som fokuserar på dig som kund och dina behov, och våra kompetenta medarbetares engagemang gör det möjligt för oss att erbjuda proaktiv, personlig och dedikerad service.

  Frågor och svar

  Här hittar du svar på vanliga frågor om vägtransport. Om du inte hittar det du söker är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för ytterligare hjälp.

  Vägtransport är den vanligaste fraktlösningen inom Europa och inkluderar alla transporter som färdas på land, till exempel lastbil och tåg.

  Vi erbjuder vägtransport i hela Europa till och från Sverige. Detta inkluderar bland annat Polen, Baltikum, Turkiet, Ukraina, Kazakstan, Storbritannien, Spanien, Italien och Portugal.

  Vi skräddarsyr alla lösningar så de är säkra för ditt gods där vi bland annat erbjuder speciella transporter för läkemedel, skrymmande gods och temperaturkänsliga transporter.

  Testa våra logistiklösningar idag