Flygfrakt

Vi erbjuder skräddarsydda transportlösningar via flygfrakt för dina tidskänsliga sändningar.

En tidseffektiv transportlösning

Flygfrakt är den optimala lösningen för snabba och tidskänsliga transporter. Medan andra transportmedel som båt kan ta flera veckor, tar flygtransporter bara några timmar eller några dagar. Detta snabba transportsätt möjliggör att varor når sina destinationer i tid och minskar risken för förseningar.

Med vår globala täckning kan flygfrakt nå avlägsna platser över hela världen, vilket underlättar internationell handel och expansionsmöjligheter för företag. Även om det kan vara något dyrare än andra alternativ, är flygtransport värt investeringen för att säkerställa snabba och effektiva leveranser.

Ett stort gods lastas in i ett flygplan för flygfrak | Scandinavian Shipping & Logistics

Pris på flygfrakt – vad kostar det?

Kostnaden för att transportera gods med flyg varierar ständigt och styrs av marknaden där bränslepriser och andra externa faktorer spelar in. Ditt pris för flygfrakt beror även på vilken typ av gods det handlar om, dess storlek samt hur brådskande leveransen är. Önskar du tilläggstjänster som tullklarering eller specialhantering tillkommer en kostnad. För en exakt prisbild är du välkommen att kontakta oss.

Trygga lösningar för ditt gods

Vi hanterar alla typer av gods med flera transportlösningar för stora som små transporter för olika industrier. Kontakta oss redan idag för att hitta den perfekta lösningen för dig oavsett om det gäller sjö-, väg- eller flygtransporter och logistik.

Vill du ha hjälp med din transport?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

  • 1

  • 2

  1/2

  Vårt team finns här för dina logistikbehov

  Vi är en partner som fokuserar på dig som kund och dina behov, och våra kompetenta medarbetares engagemang gör det möjligt för oss att erbjuda proaktiv, personlig och dedikerad service.

  Henrik Engdahl

  Freight Services

  Johan Ignell

  Managing Director

  Jesper Nilsson

  Freight Services

  Frågor och svar

  Här hittar du svar på vanliga frågor om flygtransport och logistik. Om du inte hittar det du söker är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för ytterligare hjälp.

  Varutransport via flyg används för olika typer av varor över långa avstånd. Det inkluderar vanligtvis högvärdesvaror, tidskänsliga produkter, färskvaror, elektronik, medicinsk utrustning, reservdelar och dokument. Flygfrakt är särskilt populärt för internationell handel och expressleveranser där snabb leveranstid är avgörande.

  Flygfrakt och dess pris beror på flera faktorer, inklusive vikten på försändelsen, volymen och typen av vara. Andra faktorer som kan påverka priset inkluderar säkerhetsåtgärder och eventuella extra tjänster som önskas, till exempel specialhantering. Du är välkommen att begära en offert direkt på vår hemsida för exakt prisbild för din leverans.

  Flygfrakt och dess pris per kilo varierar ständigt eftersom det påverkas av marknaden, inklusive bränslepriser och andra externa faktorer. Dessutom är varje leverans unik där kilopriset kan vara billigare för stora leveranser medan det kan tillkomma extra kostnader vid till exempel specialhantering. Kontakta oss idag för att få ett pris på ditt gods.

  Testa våra logistiklösningar idag