Logistikföretag med
global räckvidd

Vi är tillräckligt små för att kunna vara flexibla, men tillräckligt stora för att kunna hantera större utmaningar. Scandinavian Shipping & Logistics är ett svenskt logistikföretag som samarbetar med globala rederier och lokala speditörer. Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda logistiklösningar skräddarsydda efter dina behov.

Global sjötransport med vår rederi-portfölj

Med en portfölj av mindre, nischade rederier och medelstora, globala rederier kan vi erbjuda ett brett utbud av transporter via container, Break Bulk och RoRo. Som serviceinriktat logistikföretag i Sverige skeppar vi till såväl större hamnar världen över som till mindre hamnar utanför de ordinarie handelsrutterna.

Fronten på ett sjöfrakt fartyg | Scandinavian Shipping & Logistics

Global räckvidd, lokal expertis

Vi finns över hela världen och tillsammans med våra lokala samarbetspartners kan vi säkerställa en sömlös godstransport – oavsett destination. Med oss når du såväl de traditionella marknaderna som de ””udda”” marknaderna.

Trygga och effektiva logistiklösningar efter dina behov

Standardiserat containergods, rullande last, styckegods eller tidskritiska sändningar – Scandinavian Shipping & Logistics är en liten logistikkoncern som hittar den bästa lösningen utifrån dina unika förutsättningar.

Vill du ha hjälp med din transport?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

  • 1

  • 2

  1/2

  Vårt team finns här för dina logistikbehov

  Vi är en partner som fokuserar på dig som kund och dina behov, och våra kompetenta medarbetares engagemang gör det möjligt för oss att erbjuda proaktiv, personlig och dedikerad service.

  Henrik Engdahl

  Freight Services

  Mikael Philipsson

  Freight Services /Port Services

  Jesper Nilsson

  Freight Services

  Frågor och svar

  Här har vi samlat vanliga frågor som vi har fått under åren.

  Vi är ett logistikföretag i Sverige som erbjuder möjligheten att transportera gods via flyg, järnväg, lastbil och sjöfart till alla delar av världen. Hos oss kan du även få hjälp med rådgivning och tulldeklarationer.

  Genom att erbjuda effektiva och välplanerade logistiklösningar kan Scandinavian Shipping & Logistics hjälpa företag att spara tid och pengar samt minimera sin miljöpåverkan. Oavsett dina specifika logistikbehov, har SSL erfarenhet, expertis och resurserna för att leverera högkvalitativa lösningar. Kontakta oss idag.

  Som logistikföretag erbjuder vi godstransport via flyg, fartyg, lastbil eller tåg. Du kan också anlita oss för hjälp med tullklarering.

  Vi tillhandahåller GPS-spårning för att du ska kunna se var ditt gods befinner sig.

  Tack vare samarbetet med både globala och lokala aktörer kan vi trygga säkerheten för dina varor när du anlitar oss.

  Testa våra logistiklösningar idag