Skräddarsydda
containertransporter

Containertransporter är ett kostnadseffektivt och miljövänligt alternativ. Efter många år i logistikbranschen har Scandinavian Shipping & Logistics skapat starka relationer med ledande aktörer på marknaden. Med vår erfarenhet och vårt nätverk kan vi hitta den bästa logistiklösningen för containertransport till och från Sverige.

Global containertransport med vår rederi-portfölj

Med en portfölj av mindre, nischade rederier och medelstora globala rederier kan vi erbjuda alltifrån containertransporter till Break Bulk och RoRo. Vi skeppar till såväl större hamnar världen över som till mindre hamnar utanför de ordinarie handelsrutterna.

En hamn med flera fartyf för sjöfrakt | SSL

Containertransport från Sverige till resten av världen

Vi är tillräckligt små för att kunna vara flexibla och tillräckligt stora för att kunna hantera större utmaningar. Tillsammans med våra lokala samarbetspartners kan vi säkerställa en sömlös godstransport med flyg, järnväg, bil och sjöfart – oavsett destination.

Pålitliga och effektiva sjöfraktslösningar anpassade efter dina behov

Behöver ditt företag transportera en container från punkt A till punkt B? Vi tillhandahåller full service från lastning av container till lossning vid behov.
Begär offert

Vill du ha hjälp med din transport?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

  • 1

  • 2

  1/2

  Vårt team finns här för dina logistikbehov

  Vi är en partner som fokuserar på dig som kund och dina behov, och våra kompetenta medarbetares engagemang gör det möjligt för oss att erbjuda proaktiv, personlig och dedikerad service.

  Eva Mattsson

  Liner Manager

  Helene Falk

  Customer Service

  Magnus Wessberg

  Liner/Port Operations

  Frågor och svar

  Här har vi samlat vanliga frågor som vi har fått under åren.

  Containerfraktens pris beror på tillgång och efterfrågan på den globala marknaden, men även containerns storlek spelar in i prisbilden. Kontakta Scandinavian Shipping & Logistics för en offert.

  En container kan fraktas via lastbil, tåg eller fartyg. Vill du frakta en mindre mängd gods kan du använda dig av samlastning, det vill säga en del av en container, även kallat LCL – Less than Container Load. Har du en större mängd gods fraktas godset via FCL– Full Container Load.

  På Scandinavian Shipping & Logistics använder vi GPS-teknik för att spåra varje last i realtid. Det gör att vi kan identifiera och lösa eventuella problem på vägen och ge dig uppdateringar om var din last befinner sig.

  Testa våra logistiklösningar idag