Välj RoRo-fartyg för en sömlös transportlösning

RoRo är en smidig och kostnadseffektiv lösning för rullande gods globalt. Scandinavian Shipping & Logistics kan hjälpa dig till en trygg och skräddarsydd transportlösning.

Global containertransport med vår rederi-portfölj

Med en portfölj av mindre, nischade rederier och medelstora globala rederier kan vi erbjuda ett brett utbud av transporter via container, Break Bulk och RoRo. Vi skeppar till såväl större hamnar världen över som till mindre hamnar utanför de ordinarie handelsrutterna.

En hamn med flera fartyf för sjöfrakt | SSL

Global räckvidd, lokal expertis

Vi är tillräckligt små för att kunna vara flexibla och tillräckligt stora för att kunna hantera större utmaningar. Vi finns över hela världen och tillsammans med våra lokala samarbetspartners kan vi säkerställa en sömlös godstransport – oavsett destination.

Pålitliga och effektiva sjöfraktslösningar anpassade efter dina behov

Standardiserat containergods, rullande last eller styckegods – Scandinavian Shipping & Logistics hittar den bästa lösningen utifrån dina unika förutsättningar.

Vill du ha hjälp med din transport?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

  • 1

  • 2

  1/2

  Vårt team finns här för dina logistikbehov

  Vi är en partner som fokuserar på dig som kund och dina behov, och våra kompetenta medarbetares engagemang gör det möjligt för oss att erbjuda proaktiv, personlig och dedikerad service.

  Eva Mattsson

  Liner Agency

  Helene Falk

  Customer Service

  Magnus Wessberg

  Liner/Port Operations

  Frågor och svar

  Här har vi samlat vanliga frågor som vi har fått under åren.

  RoRo står för roll on/roll off och innebär att lastenheterna rullas ombord på fartyg i tät linjetrafik på den globala marknaden.

  RoRo-trafik syftar till fraktfartyg som är specialiserade på frakta rullande gods vilket möjliggör en smidig transport.

  RoRo-fartyg från Höegh Autoliners (Horizon Class) har 14 däck som tillsammans täcker en yta av 10 fotbollsplaner. De större fartygen är mer kostnadseffektiva och mer miljövänliga än mindre fartyg eftersom de kan skeppa större volymer gods.

  Ett lastfartyg (RoRo) gör cirka 16-22 knop.

  RoRo-fartyg från Höegh Autoliners har kapacitet att lasta upp till 8 500 CEU.

  Testa våra logistiklösningar idag