Välkommen till SSL Freight Services & Unitrans (numera SSL Customs), Janne Balov!

Vi välkomnar Janne till Scandinavian Shipping & Logistics där han kommer att arbete med försäljning på SSL Freight Services och Unitrans (numera SSL Customs) i Göteborg. I vår produktportfölj ingår biltransport primärt på Italien, Spanien och Portugal, Projektlast globalt, Flygfrakt, Tågfrakt från Kina samt FCL/LCL sjö import primärt från Asien.

Hej Janne,
Vad var det som fick dig att vilja börja arbeta hos oss på SSL/Unitrans (numera SSL Customs)?

När jag fick tjänsten presenterad för mig och ert mål och er vision så såg jag detta som en högst intressant och spännande utmaning. Det var inga tveksamheter alls över att tack JA!

Kan du berätta något om din bakgrund som har fört dig dit du är idag?

Jag tror att mitt oavbrutna inre driv och min vilja att aldrig vilja misslyckas med det jag åtar mig, har en stor roll i varför jag är där jag är idag. Men även att jag anser att det alltid finns plats för att utvecklas och förbättra mig själv inom olika områden, både inom mitt arbete men även på ett personligt plan.

Har du något exempel på tidigare anställningar/erfarenhet som du tycker att du kan dra nytta av i din framtida roll på SSL?

Det finns väl lite olika tidigare anställningar som jag ser att jag kan dra nytta av i min framtida roll på SSL. Dock ser jag att mina tjänster inom utvecklig, specialist roller samt implementeringar av nya kunder som en styrka då man har fått en bra förståelse över hur hela logistikkedjan fungerar och vilka utmaningar respektive kund/leverantör står inför varje skeppning.

Har du något som du känner att du är riktigt bra på, på jobbet och / eller privat?

En sak som jag kan tycka jag är riktigt bra på är att vara en ”Teamplayer”. Man vinner tillsammans man förlorar tillsammans. Vill även lyfta fram att jag är väldigt engagerad i mitt arbete och duktigt på att leverera enligt uppsatta mål. Det är väl några saker som jag känner att jag är riktigt bra på.

Vad föredrar du att göra på en ledig dag?

En ledig dag? Med två små barn en 2 åring och en 7 åring så blir det inte så många lediga dagar. Men jag föredrar att spendera all ledigtid med min fru och mina två barn. Vi kan hitta på lite olika aktivitet tillsammans men viktigast av allt bara att umgås med varandra.

Har du något särskilt intresse?

Sportfiske men även all typ av idrott. Kanske inte så mycket som deltagare längre som tidigare men som åskådare.