Transport till Turkiet

Vi har lång erfarenhet av att arrangera vägtransporter till och från Turkiet. Tillsammans med vår exklusiva partner i Turkiet erbjuder vi en helhetslösning med lokal förankring – likt hur det skulle fungera på den svenska marknaden. Vi kan också hjälpa dig med tullservice för din transport till Turkiet.

Highlights & Insights

Okategoriserad

En inblick i Höegh Autoliners och X-Press...

Feature image

Vårt team hjälper dig att hitta bästa möjliga transportlösning

Vill du ha hjälp med din transport?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

  • 1

  • 2

  1/2

  Frågor och svar

  Här hittar du svar på vanliga frågor om vägtransport. Om du inte hittar det du söker är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för ytterligare hjälp.

  Ja, det finns vissa särskilda krav och regler för att skicka varor till Turkiet. Det kan inkludera tulldeklarationer, importlicenser och specifik dokumentation. För att säkerställa en smidig och problemfri frakt till Turkiet är det klokt att rådfråga en expert på transporter mellan Turkiet och Sverige. Vi på Scandinavian Shipping & Logistics har lång erfarenhet av import och export mellan de båda länderna och hjälper dig gärna med allt från transport till tullklarering.

  Transittiderna för leveranser till olika regioner i Turkiet kan variera beroende på flera faktorer, inklusive avsändningens startpunkt, transportsätt och eventuella tullformaliteter. Kontakta oss för mer exakta uppgifter om transittider baserat på dina förutsättningar.

  För frakt till Turkiet finns olika transportsätt att välja mellan som exempelvis vägtransport, sjöfrakt och i vissa fall flygfrakt. Vilket som är det bästa valet för transport till eller från Turkiet beror på dina specifika behov och på din tidshorisont.