Frakt till Italien

Behöver du hjälp med frakt till Italien via vägnätet? Med vår omfattande erfarenhet av transport till och från Italien kan vi på Scandinavian Shipping & Logistics göra transporten så problemfri och enkel som möjligt. Vi arbetar proaktivt och bistår med rådgivning och dokumentationsstöd som rör din transport mellan Italien och Sverige.

Highlights & Insights

Okategoriserad

En inblick i Höegh Autoliners och X-Press...

Feature image

Vårt team hjälper dig att hitta bästa möjliga transportlösning

Vill du ha hjälp med din transport?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

  • 1

  • 2

  1/2

  Frågor och svar

  Här hittar du svar på vanliga frågor om vägtransport. Om du inte hittar det du söker är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för ytterligare hjälp.

  För att göra din transport till och från Italien så smidig som möjligt är det viktigt att ha all nödvändig dokumentation i ordning. Generellt krävs en handelsfaktura, en packlista och eventuellt en CMR-fraktsedel. Om du är osäker på vilka dokument som behövs för just din försändelse står vi alltid redo att bistå med expertis och rådgivning.

  Fraktkostnaderna bestäms utifrån flera faktorer inklusive godsets vikt, volym och typ av gods. Dessutom påverkas priset av val av transportmedel och eventuella tilläggstjänster som försäkring eller specialhantering. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda lösningar. Kontakta oss på Scandinavian Shipping & Logistics för mer information.

  Tiden det tar för ditt gods att nå Italien varierar beroende på avståndet och vilken typ av transport som du väljer. Generellt kan man räkna med att en lastbilstransport tar mellan 5-7 arbetsdagar. Om tiden är en kritisk faktor erbjuder vi expressalternativ som flygfrakt. Vi förstår att tid är pengar och arbetar proaktivt för att säkerställa en snabb och effektiv frakt till Italien.