MAKING SHIPPING EASY

Vi på Scandinavian Shipping & Logstics älskar utmaningen i att transportera ditt gods till alla världens hörn. Oavsett hur stort, tungt eller udda godset är så hjälper vi dig att hitta en transportlösning. Vår passion är helt enkelt att hitta de bästa transport och logistiklösningarna. Vårt professionella team hjälper dig att göra transport enkelt. På ett säkert och pålitligt sätt!

Om oss Portfolio

Vår vision

Vårt team

 • Jesper Nilsson

  Jesper Nilsson

  Team Leader Norrköping

  Jesper arbetar som Team Leader på Norrköpingskontoret. Där hanterar man klarering, projektlast och speditionsuppdrag.
  Klareringsavdelningen hanterar mer än 300 anlöp per år. Primärt i Norrköping, men även andra hamnar längst östkusten. Speditionsavdelningen hanterar både lokala transporter för de tunga industriföretagen, såväl som globala transportuppdrag.

  ”Vi har ett mycket erfaret och professionellt team i Norrköping som ger våra kunder bästa service för varje enskilt uppdrag”.

  Jesper har jobbat i transportbranschen sedan 2001 och började hos Scandinavian Shipping & Logistics 2011.

  Kontakta oss
 • Jonas Landhage

  Jonas Landhage

  Projektspeditör

  Jonas har en bred erfarenhet inom transportbranschen, där han har hanterat olika roller de senaste 15 åren.

  Han har jobbat med RoRo gods, både som speditör och som linjeagent. Hanterat hamnanlöp, containertransporter, och numera mestadels landtransporter och projektlast.

  Jonas gillar utmaningen i att arbeta med projektlaster, då det kan vara en stor prövning att hitta specifika lösningar för varje enskild skeppning. Jobbet kräver ett högt tempo och snabba beslut, vilket passar honom väl.

  ”Mitt arbete gör att jag måste vara observant, vilket driver min personliga utveckling framåt. Jag sätter ett stort värde på att lösa problem tillsammans med mina kollegor. Vi har ett enormt kontaktnätverk globalt och kunskap för att hantera alla slags transporter. Jag tycker att Scandinavian Shipping & Logistics har en bred kunskapsbas, vilket gör att lösningarna ofta går att hitta internt.”

 • Johan Eriksson

  Johan Eriksson

  Säljare, SSL Overland.

  Johan har lång erfarenhet och en bred kunskap inom landsvägs- och järnvägstransporter. Hans drivkraft är att knyta långvariga relationer till kunder. Samtidigt brinner han för att utveckla nya sätt att transportera gods. För att kunna erbjuda flexibla, miljövänliga och kostnadseffektiva lösningar.

  Johans stora intressen är fotboll och musik, han brinner för J-Södra, och hans röst kan höras från stadsparksvallen till gamla Ullevi i Göteborg.

  ”Jag ser på mitt jobb som en förlängd arm och ett bollplank för våra samarbetspartners. Att få jobba tätt ihop med våra kunder och skräddarsy lösningar är något som jag drivs av. Jag vill och hoppas att min omgivning ska uppfatta mig som en glad, lojal och pålitlig person och kollega”.

  Kontakta oss

Referenser

2019

Shipping complicated cargo to remote locations

Rail transportation between China and Europe

2018

On-site surveyor

Nyheter

Vi har expresslösningar från Kina för att komma undan den för stunden hårt drabbade sjöfartsnäringen!

Sjöfrakterna är på nivåer som är historiskt höga från Asien till Europa, platsbristen är uppenbar och containerbristen i primärt Kina är fundamental. Logistik och sjöfartsnäringen har till och med blivit förstasidastoft i riksmedia och...

Läs mer

Höegh Autoliners returns to Gothenburg

We are very pleased to announce that Höegh Autoliners returns to Gothenburg with a regular direct service to South Africa and Oceania, which is offered every other week. The service starts in March and...

Läs mer

God Jul & Gott Nytt År!

Tack för gott samarbete under detta minst sagt annorlunda år. Vi ser fram emot ett fantastiskt 2021 tillsammans. I år har vi valt att ge pengar till Stadsmissionen, en organisation som hjälper människor i...

Läs mer