Vi Skapar Värde

Vi skapar ett värde för kunder, anställda, affärspartners, leverantörer och ägare.

Vårt team hjälper dig att hitta bästa möjliga transportlösning

Vi brinner för transport

Lösningar för
varje kund

Vi brinner för transport och personlig service. Med vår erfarenhet är vi det självklara valet för transport till och från Sverige från alla världens hörn.

65

Medarbetare

7

Kontor

MSEK 800

I omsättning

35000

Försändelser per år

Vi eftersträvar inte att bli störst, vi eftersträvar att leverera på högsta nivå.

Vi gör det svåra enkelt. Med vår långa erfarenhet och breda kunskap, är vi ett företag som är baserat på kompetens.

Genom att leva efter våra värderingar som inkluderar tillgänglighet, personlighet, proaktivitet, engagemang och pålitlighet skapar vi värde för alla. Vi tror på att affärer görs mellan människor och därför erbjuder vi våra kunder en personlig och proaktiv service där vi alltid är tillgängliga och engagerade genom hela processen. Samma värderingar präglar även vårt dagliga arbete med våra kollegor där vi strävar efter att bygga en gemensam och stark företagskultur där vi alla bidrar.

Vi lägger stor vikt vid våra medarbetare och skapar en kompetensbaserad organisation där de kan utvecklas och känna stolthet över sin roll. Genom en god företagskultur och delaktighet skapar vi ett sammanhållet team som levererar förstklassig kundservice.

Dessutom är vi stolta över att vara certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 vilket säkerställer att vi har effektiva processer och miljömedvetenhet. Vi strävar ständigt efter att minska vår direkta och indirekta påverkan på miljön, samt att strikt följa de miljölagar som berör verksamheten.

Vi ser fram emot att vara din logistikpartner och leverera proaktiv och högklassig service.

– Johan Ignell, VD Scandinavian Shipping & Logistics

Testa våra logistiklösningar idag